top of page

Champions League: Drømmen dræbt på en kold decemberaften


FCK vandt onsdag d. 7 deres sidste kamp i Champions Leauge 2-0 mod Club Bruggë. Det skete med et selvmål af B. Mechele og et flot hovedstød af Mathias Zanka Jørgensen. Det var desværre ikke nok til at sikre sig 2.-pladsen i deres gruppe, da Porto slog Leicester med 5-0 og beholdte deres point-distance til FCK.

Dermed sættes der en stopper for FCK’s drøm om Champions League, og de endte på 3.-pladsen, hvilket giver adgang til Europa League; en international konkurrence med mange flere hold. Dog ikke en lige så prestigefyldt én af slagsen.

Ifølge BT, har træner for FCK, Ståle Solbakken, udtalt sig:

”Vi har gjort det historisk godt. Det er det næstbedste gennem tiden for FCK. Vi må bare sige, at vi havde muligheder på hjemmebane mod Leicester. Der var vi bedre end dem. De to uafgjorte mod Porto var helt fair. De her to kampe var helt fair. Mod Leicester havde vi begge angribere ude. Men skader er ’the name of the game’, og det er ikke sikkert, vi havde vundet mod Porto alligevel”

FCK slutter med 9 point i deres gruppe, Porto slutter med 11, Leicester med 13, og på sidste pladsen i gruppen, ligger Club Brügge med slående 0 point.

bottom of page