top of page

Driving Home for Christmas - Julekøreguide


Er du en af dem, som ikke skal holde jul hjemme i år? Fortvivl ej, her er den helt perfekte liste til, hvad du behøver at have med i bilen eller toget.

Musik

Hvis du kører i bil, er det helt essentielt, at have et AUX stik med. Så kan du høre din yndlingsjulemusik direkte fra din telefon, så du slipper for, at skulle bakse med CD’erne og hele tiden skifte plade, for at høre dine yndlingssange.

Til togkøreren vil jeg anbefale et par gode høretelefoner, så du kan høre din musik, helt uden at forstyrre dine medpassagerer.

Hertil hører selvfølgelig en top tunet playliste. Blandt andet musiktjenester som Spotify, Apple Music og Tidal, hvor du kan finde dine yndlingsalbums eller sammensætte en playliste bestående udelukkende af dine yndlingsnumre.

Komfort

For at være sikker på, at du sidder godt, er det skønt, at have en nakkepude eller en rigtig pude med. Dette vil stensikkert optimere din køretur.

Yndlingstøjet – det kan være øv, at sidde 5 timer i en bil i sit fineste puds, og være bange for, om skjorten bliver krøllet eller make-uppen og håret taber volumen. Vi anbefaler, at du tager et rart sæt tøj med du kan køre i, og evt. et par dejlig varme sokker, så du ikke kommer til at fryse om fuserne.

Film

Hvis du skal køre rigtig langt, er det skønt, at kunne brug lidt af køretiden på en film. Hvis din computer ikke har et disk drev, kan du investere i et eksternt dvd drev – og så skal du selvfølgelig huske dine yndlingsfilm! For at komme helt i julestemning, kan du se de afsnit af julekalenderen du missede i løbet af December, eller en film. Her anbefaler vi på redaktionen klassikere som Love Actually, Home Alone og Miracle on 34th Street. Men du kan selvfølgelig også se noget andet, hvis du allerede er i super duper julestemning.

Tricks & Hacks

For at være sikker på at din telefon eller computer er fuld opladt, er det også smart, at have en oplader med. I nogle biler og tog kan man oplade, nogle gange kan man ikke – så husk alligevel at sørge for, at du er fuldt opladt inden du går ud af døren. Hvis du rejser med andre, og du ikke skal se din film alene er det en god ide at have et splitter stik med, så i kan have hver jeres høretelefoner i, og ikke behøves at deles om et par høretelefoner.

Husk

Og sidst men ikke mindst – gaverne, og hvis du har lovet at lave risalamanden eller kartoflerne må du endeligt også huske dem. Husk også gaverne til pakkelegen, og mandelgaven. Disse er også helt essentielle, til den måde vil holder jul på i dag.

Vi ønsker alle en glædelig jul i godt selskab!

bottom of page