top of page

J.K Rowling gør det igen


Filmen ”Fantastiske Skabninger og hvor de findes”, blev udgivet den 17. november 2016, instrueret af David Yates. Det er en meget hyped adventurefilm, som mange har glædet sig til at se. Manuskriptet er skrevet af J.K Rowling, hvilket nok er det, der fanger en Harry Potter-seers opmærksomhed. Mange tror, at den hænger sammen med Harry Potter, men det gør den faktisk ikke.

Filmen handler om en magiker ved navn Newt, som ved en fejl har sluppet magiske skabninger ud i New York. Disse skabninger skal fanges, og sættes tilbage i hovedpersonens kuffert, hvor der er en magisk verden til skabningerne. Selvom filmen foregår i samme univers som Harry Potter, finder den sted 70 år før, og har derfor ikke særlig meget med Harry Potter-filmene at gøre. Hovedpersonen bliver spillet af Eddie Redmayne, og foregår i New York i 1900-tallet. Nogle går skuffet ud af biografsalen, når filmen er slut, da de har en forventning om en sammenhæng mellem Fantastiske Skabninger og Harry Potter filmene.

Fantastiske skabninger, er en film, der både består af humor og spænding. Udover det, har den også et par uhyggelige scener med, hvor man får et chok. Efter min mening, har filmen det hele. Jeg synes filmen var god og spændende, men alligevel havde jeg regnet og håbet, at der var mere Harry Potter med.

Filmen fanger ens opmærksomhed, og man keder sig ikke under de 2 timer og 13 minutter forestillingen varer. I filmen, skal man gætte en person der er ”besat”, hvilket også gør filmen mere spændende. Udover dette, sker der et plottwist i slutningen af filmen, som gør den ekstra spændende. Jeg vil mene, at denne her film, er en film, enhver Harry Potter-fan vil synes om, da den foregår i Harry Potters fantastiske univers.

bottom of page