top of page

Sikker Sex Offline

Nu behøver man ikke at downloade film ulovligt. Det er nu ikke nødvendigt at skulle have Wi-Fi for at kunne udføre fænomenet ’’Netflix’n’Chill’’. I slutningen af november, annoncerede Netflix US nemlig, at Netflix nu ville få funktionen, mange har ventet utålmodigt på. Nu kan man downloade film og serier til offline brug.

Streamingsiden Netflix, afslørede i november at de nu giver adgang til en ny funktion. Nemlig, at det nu er muligt at downloade film og serier til ens tablets. Denne mulighed er mulig i 130 lande – her inklusiv Danmark. Dog er det stadig begrænset, hvad man kan downloade. Indtil videre er det Netflix’s originale film og serier, og et større udvalg af andre film. Dette vil dog blive udvidet med tiden.

Denne funktion har mange Netflix-brugere efterspurgt, da der er meget gavn i at kunne have det liggende på ens iPhone, iPad etc. til for eksempel en lang rejse, hvor der ikke er Wi-Fi. Men Netflix er ikke den første streamingside, der lancerer adgang til offline brug. En side som Viaplay, har været ude i længere tid med præcis denne mulighed. Dog vil Netflix blive en stor konkurrent, da Netflix er en større side og har flere brugere.

Det er allerede nu muligt at downloade visse filmtitler på Netflix, og de har yderligere synliggjort, hvad du kan og ikke kan downloade. Et ikon vil komme frem, hvis det er muligt at downloade. Udover dette, har Netflix lavet en fane der hedder ’’Til at downloade’’, hvis man skulle være i tvivl. Nu kan du altså ’’Netflix’n’Chill’e lige hvor du vil, og hvornår du vil.

bottom of page